Merhaba 3 gün önce bi kadın aradı Adwords Reklamı istedigini söyledi bende hangi sektörde oldugunu sordum Medyumluk yaptığını söyledi bende medyumların reklamını googlenin politikalarına aykırı oldugunu ve kabul etmedigini söyledim bunun üzerine kadın oglum bana yardımcı ol beni çok kez dolandırdılar dedi bende kabul ettim ve 250 TL talep ettim . Reklamı olusturdum kadın her saat bası aramaya basladı reklam noldu reklam noldu bekle yayınlancak onayda diyorum yok susmuyor arıyor en son mesaj atmış sen bu işi yapamıycaksın paramı geri gönder diye bende kabul ettim parasını geri yolladım neyse ertesi gün bi baktım reklam onay almıs gösterimde kadın sabah 9 da parayı yollamıs işte özür falan dilerim dedi tamam sorun degil dedim
Aradan bi kaç saat geçti yine arıyor işte ben sürekli1. Sırada durayım verdigi bütce 50 TL , bende onu yaparsam bütcen cabuk tükebir dedim ne gerekiyosa yapmamı söyledi yaptım 1 saat sonra bütce bitti ve reklam yayından kalktı bana mesaj atmıs reklam gitti gözükmüyor sen bu işi yapamıyosun paramı geri gönder diye bende ücret iadesi yapanıcamı reklamı onayladıhımı söyledim ve yollamadım kadın beni dolandırmaya calıstı sanırım okudugunuz için teşekkürler