Eğer bu bizim ülkemizde olacak ise kesinlikle getirilmemeli bu zamana kadar adelet anlayışı kayırma sistemi olan bu adalet devlet yandaşlarının temelidir adlı eserde eğerki idam cezası getirilirse (altyapısı hazırlanıyor zaten) bu sorun Türkiye'nin bitmesine ve yıkılışına neden olacağı barizdir ülkemizde idama gerek kalmadan çözülecek onca sorun varken kanıtlanmış bir davadan sucu kesin görülmüş insan müsvetteleri dışarıda geziyor iken suçsuz yardım kurbanı gazeteci müzisyen sağcı solcu kesim içeride Türkiye'nin tek problemi devlet içi yapılaşmadır ve din tarikatlardır her bir makama 1 tarikat düşmektedir örnek vermek gerekirse nakşibendi menzilciler nurcular hepsinin devlette bir yapılanması var içeride normal hakim savcı polis öğrenci öğretim üyesi doktor asker ıvır zıvır birsürü kademelerde çeşitli tarikatlar mensup örneğin konumuz adalet menzil tarikatı şuan adalet iç işleri ve sağlık bakanlığında en çok yapılanmayı başarmış bir tarikattır 81 ilin 81 devlet Hastanesi'nde en az 1 devler Hastanesi'ne 10 menzil tarikatı yetkili sıfatında tarikatcılar bulunmaktadır Silivrinin soğuk mezarın ıssız olduğunu bilerek konuyu uzatımıyorum idam gelmemeli diyecektim işte 😁