joker0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ciddi anlamda hiçbir şekilde kilo alamıyorum 17 yaşımda 50 kiloyum boyumda 1.71 aklınıza gelebilecek her şeyi denedim her şeyi çok yedim olmuyor bebek bisküvisi denedim olmuyor abur cubur pilav kilo aldırıcak ne varsa fazlasıyla yedim kilo alamıyorum çok inceyim görseniz minecrafttaki iskelet sanırsınız var mı bir önerisi olucak
Dostum kavga ederiz bu cümleyi kullanma kilo alamıyorum ne ya bende veremiyorum Bak sana taktik uzun vadede alırsın ama efsane şişersin Gece saat 1 2de pizza yicen uyku düzenini komple kaybetcen günün 3 öğününde sabah patates kızartması öğlen patates kızarması akşam patates kızartması yicen bir süre sonra bal gibi geliyor alışınca bırakamıyorsun namussuzu Fast food ve patatese dayan 1 2 seneye 100 rahat varsın Bol bolda ekmek yiceksin

TEOVyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
27 yaşındayım 1.90 boyum var ama bende de o sorun var çok takmıyorum artık alıştım öyle yaşamaya . Artık fazla kilo ayaklara yük taşıması zaten zor olur diye kendimi avutuyorum Bedenin sağlıklı ise gerisi boş. Umarım istediğini elde edersin.
Kesinlikle öyle fazla kilo çok kötü birşey bak bendede 1,75 boy 110 kiloyum vücut sarkmış değil ama ayaklarım ağırıyor bir süre sonra o yüzden almayın kardeş kaldığınız kiloda kalın en güzeli keşke yer dğeiştirebilsem sizinle uğraşıyorum kilo vermeye ama dirayetli bir insan değilim dayanamayıp yiyom can boğazdan gelir diyorum hep ama can boğazdan gidecek haberim yok