İŞ ALIMI: KAPALI!
LÜTFEN BUNLARI OKU!
  • Neden Ben Yapmıyorum: Bu keywordler'den hemen hepsinden daha önce aktif olarak yüksek tutarlarda gelir sağladım. 3 ay önce adıma 240K vergi borcu kesildi, bu yüzden Adsense ile yollarımı ayırdım. Bende elimde bulunan bu keywordleri satışını yapmaya karar verdim. VERGİ KONUMA GİT.
  • Keyword Aldım Kaç Ayda Yükselir?: Bir sitenin Google'da yükselmesi için ortalama 4-5 ay geçmesi gerekmektedir. Bu keywordler'de buna dahildir. Bazı arkadaşlar 1 ay içinde gelir sağlıyor olabilirler. Ben garanti açısından her zaman 4-5 ay diyorum.
  • Sürekli ilgilenmek gerekiyor mu ?: Vereceğim keywordlere sürekli ilgilenmek gerekmez. Sadece ihtiyacı kadarı makale eklenir. Normal blog siteleri gibi her gün beslemeye gerek yoktur.
  • Kesin kazanç sağlayacağınıza dair garanti asla vermiyoruz
  • Keyword kişiye teslim edildikten sonra hiç bir şekilde iade talebi yoktur ve bulunamaz.
NOT: Sorular geldikçe konuya eklenip güncellenecektir. Lütfen konuyu okuyun ve istediğiniz sorunun cevabı yok ise aşağıdaki WhatsApp dan mesaj atabilirsiniz.

KEYWORD NEDİR? (Videolu Anlatım)

https://www.youtube.com/watch?v=WvW7-KSvhdw

systemkruger adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne kadar teşekkür etsem azdır. Reklam yapmıyorum. İsteyen öyle de anlayabilir. Bence işini böyle yapan kişilerin reklamı da yapılır.
Kendisinden keyword satın aldım. Alırken bana niche sektör olduğu için kısa sürede kazanç sağlayacağımı söyledi. Açıkcası cidden şaşkınım hala. Bu kadarını beklemiyordum. Aldıktan sonra da siteme gereken özeni gösterdim.
Şubat 23 de ilk makale girilen ve toplamda 13 makale olan, 2 gündür hitlenmeye başlayıp kazanç sağlayan ingilizce web sitemin istatistikleri ve kazanç tablosu.

Not: KAZANÇLAR STERLİNDİR. Ayrıca site ve keyword illegal filan değil. Gayet kaliteli keyworddür.

Evet sadece bu kadar kısa sürede, bu kadar hitle sitenin geldiği nokta. Ne kadar teşekkür etsem azdır. Tekrar tekrar teşekkürler : @Niggaz; hocam.

Konusu: https://www.r10.net/freelancer/25411...nuda-ekli.html

Edit: Adsen pin eşiği dün geçtiği için pin yeni yola çıktı. Adsense deki uyarı metni onun için çıkıyor.
egl_ideagrafik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, bundan 3 ay önce @Niggaz; Abdullah hocamdan keyword satın aldım . bana biri adsense üzerinden bu kadar gelir edeceğimi söylese inanmazdım o derece. kendisine çok teşekkür ederim. gönül rahatlığıyla çalışabilirsinz. Söz vermiştim kendisine eğer kazanırsam forumda paylaşacağımı. Saygılar.
konu linki: https://www.r10.net/ilan-panosu/2541...nuda-ekli.html

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kesinlikle reklam falan değil, reklam olarak algılamak isterseniz de öyle anlayabilirsiniz sonuna kadar hak ediyor. Arkadaşlar siteyi kurdum, o kadar kısa bir süre sonra gelir elde etmeye başladım ki inanmazsınız. Şu an günlük 10 TL gibi bir geliri yakaladım. @Niggaz; Çok kısa bir sürede bu gelire ulaştım, nazar değmemesi adına gün sayısını söylemiyorum. Seo bilgisi evet çok önemli fakat bu bilgiyi doğru anahtar kelimeye uygulamak da bir o kadar önemli. Okyanusta kürek çekmeye gerek yok. Anahtar kelimeyi alıp keyfinize bakacaksınız. Bugün bu geliri görünce havalara uçtum, çook sevindim. Arayıp kendisiyle konuştum, kendisine de onlarca kez teşekkür ettim birkez daha huzurunuzda teşekkürü borç bilirim. Kendisine çook çoook çook teşekkür ederim. Hayırlı satışlar dilerim, umarım benim gibi birçok arkadaş bu işten para kazanmanın keyfine varır.
not: Arkadaşlar sitemde sadece 6 tane makale var.

İlgili konu linki: https://www.r10.net/freelancer/25411...nuda-ekli.html
Tufan1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir gün “Teşekkürüm var” kategorisine konu açacağım hiçbir zaman aklıma gelmezdi… @Niggaz; adlı arkadaştan keyword hizmeti satın aldım ve güzel bir hizmet aldığımı söyleyebilirim. Yıllardır Adsense üzerinden düşük meblağlar kazanıyordum, hiçbir zaman günlük 90-100 TL gelirlere ulaşamadım. Niggaz hocanın konusunu gördükten sonra keyword satın aldım ve tüm detayları ile bana yardımcı oldu ve kazanç sağlayana kadar birçok taktik gösterdi. Her konuda yardımcı oldu.
gotRoot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkesin AdSense'den kaçtığı bu dönemlerde ben giriş yapmak istedim. Daha önce çeşitli sektörlerde siteler yükseltip yine burada satmıştım ama şimdi nereden hangi sektörden başlayacağıma karar veremiyordum. @Niggaz; hocamın açtığı Keywords konusunu gördüm ve kendisine yazdım. Alacağımı belirtmeden sabaha kadar yaptığımız beyin fırtınası üzerine kafamı açtı ve yaklaşık 20 gün önce başladık. İlgisi ve yönlendirmesinden dolayı teşekkür ediyorum kendisine.
Alıntı
Adsense veriler..
sndesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3. Keywordumu aldım. 3 siteden de memnunum. Mesaj atıp soran arkadaşlar , içiniz rahat olsun.
Teşekkürler :-)
Mentha06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlgisi alakası teslim ettiği keyword kadar güzel - çok delikanlı birisi sorduğum sorulara da tek tek cevap verdi teşekkür ediyorum kendisine - İlerleyen zamanlarda buradan detayları editleyeceğim bende
Niggaz hocamla 3. Anlaşmamızı yaptık. Aklında soru işaretleri olan varsa hiç düşünmesin. Keywordlerin hepsi birbirinden değerli.
modamimoza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keyword baslik icin anlaşıldı hızlı geri dönüş alındı teşekkürler.
dervomedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. keywordumu aldım, yaklaşık 1 saatte eklentileri kurdu ve başlıkları iletti, alışverişe kadar tüm sorularıma konuyla alakalı veya alakasız sıkılmadan cevap verdi. ilgisine ve emeğine teşekkür ederim.
Mutlubiter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
Kendisinden hizmet satın aldım ve gayet memnunum.
Henüz tam makaleler yayınlanmadı ancak AdSense onaya gönderdik ve onay dün itibariyle geldi.
Reklam yerleşimi sonrası 7 tıklamaya 16,42 TL gibi bir kazanç verdi.

Zamanla site dışı seo ve reklamlar ile ziyaretçi artırmayı planlıyorum.
Tekrar teşekkür ediyorum
@ Niggaz ;
https://www.r10.net/ilan-panosu/2541...nuda-ekli.html
Teşekkürler :-)
3. Alışverişimiz hayırlı olsun
wisex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok ilgili ve anlayışlı biri teşekkür ediyorum. Hızlı ve güvenilir hizmet.
Mutlubiter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışmaya başladık hadi hayırlısı
Keyword domain ve başlık önerisi alındı. Gayet güzel bir hizmet aldığımı düşünüyorum. Arkadaş ilgili ve sabırlı.
Teşekkürler
Keyword alındı. Gayet başarılı. Gerektiğinden fazla ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.
Fearlessleon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keyword ve domain aldım. Gayet hızlı ve yardımcı oldu. Teşekkür ediyorum.
egl_ideagrafik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir adet keyword alındı, gayet ilgili kendisi gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.
Cork adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocamdan ingilizce keyword aldım. İlgili bir satıcı. Verdiği bilgiler için teşekkür ediyorum. İlerleyen günlerde sonuçlarına göre bu yazıyı editlerim. Hayırlı satışlar.
onurcanbaysal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İspanyolca keyword alınmıştır. İlgili bir arkadaş. Umarım güzel sonuçlar alırım
Shentinal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abdullah hocamla görüştük, tüm sorularımı yanıtladı sağolsun. 1 adet anahtar teslim kurulum ve 2 adet keyword için anlaşma sağlandı.
EfeReis06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keyword satın aldım. İlgi ve alakasından ötürü çok teşekkür ederim.
Arkadaştan bir keyword daha satın alındı. Önceki alışverişimden olduğu gibi bundan da memnunum. "Keyword Niggaz'dan sorulur!"
MrsBaris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendim Almanca keyword aldım Adsense aldım günlük 5-10 TL gelir bırakıyor, inşallah seninkine ulaşım
bura adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa iş teslim edildi.
Teşekkürler.
hasanyilmaz11 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anahtar teslim bir paket alındı arkadaş ilgili. Çalışmalara başladık makaleler devam ediyor.
Tufan1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anahtar teslim satın alındı. 2 çalışmamız çok memnunum ��
AhmetCAKIR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir adet anahtar teslim paket için anlaşma sağlandı.
webdepar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keyword paketi alındı, hayırlı olsun.
dervomedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2. keyword alındı, uzun soluklu çalışmalar düşünüyorum, işinin ehli, güzel kazançlar sağlayacağız inşallah
CreedLeo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paket alınmıştır, ilgili bir arkadaşımız teşekkür ederim