Domain ismi : TVFCELL . COM
Domain Firması :
Name.com
Alış Tarihi : 21.10.2020
Süre : 1 Yıl
Açık Artırma başlangıç : 100 TL
Hemen Al : 5000 TL
Fiyat Artırma : 10 TL
Bilinen Banı : Yok
Süre : Son Tekliften Sonra : 24 Saat
Biz domain aldığımızda boşuna mı 1 ay bekliyoruz? Yasak denmesine rağmen neden ısrarla konu açılıyor ki anlam veremiyorum. Hayır bir de 15 yıllık üyesiniz, yeni üye olsanız neyse...
MADDE 2- Hemen Al - Teklif Usulü ile satacağınız alan adının süresi kayıt tarihinden itibaren en az 1 AY SÜRE geçmiş olması gerekmektedir. 1 Ay süreyi tamamlamamış domainlerin satışı YASAKTIR. Bu tür alan adlarını barındıran satışlar silinecek, tekrarı halinde KATEGORİ BAN cezası uygulanacaktır.
Pardon 1 Aylık süreci bilmiyordum
Hocam emin misiniz böyle bir olayın olduğundan? Çünkü bana göre böyle bir şeyi turkcell yapacaksa baştan zaten alırdı domain'i henüz adını falan değiştirmeden. Yada adını değiştirmeyedebilir sadece firma adı değişmiştir turkcell yine alt bünye olarak hizmet verebilir
Siz de sanıyorsunuz ki bu alan adı sizde kalacak
Haberturk başta olmak üzere , Tv ve Haber Portallarının verdiği bilgi kadar haberim var.
Nasıl yani hocam, açar mısınız biraz
bu haber sitelerin haberin dikkatini çekmek için yaptığı tuzağa arkadaş da düşmüş

türkcelin hisseleri sadece yer değiştirdi olay bundan ibaret .
Turkcell hissedarları şirketin yönetim kontrolünün Türkiye Varlık Fonu'na (TVF) geçmesini sağlayacak ana sözleşme değişikliklerini onayladı. Böylece Turkcell'in kurucu ortaklarının hisselerini TVF'ye devretmesi için gereken koşullar da tamamlanmış oldu.