Jiyanolawo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba , hesabımı bot olarak aldım bir ay önce . Cekilislerle adam etmeye çalışıyorum . Yavaş yavaş erişim almaya da başladı 15 gündür düzenli hikaye reels post atiyorum . Erisimler de iyi. Ama bir türlü keşfete düşmüyor . Hiç hastag kullanmıyorum engel de yok neden bilmiyorum.

Bu konuda ucretli yardım istiyorum .

Birkaç gün dondurdum yine olmadı
yorum + kaydetme önemlidir instagram bir gönderiye ne kadar fazla ilgi gelirse yani yorum beğenme kaydetme etkileşimden bahsediyorum postu attığın an bunlar fazlasıyla gelirse o postun keşfete çıkar. postu attıktan soonra yorum yaptır ve kyadetme yaptır ama bunlar bot olmasın aktif gerçek takipçiler tarafından yapılsın benimde kendi sayfam var 10 video varsa bunların 7 tanesi keşfete çıkıp 5k üstü izlendi ve çoğunda yorum bile yoktu kaydetme ve etkileşim fazlaydı bir postun keşfete çıktıktan sonra yavaş yavaş attığın postlar daha fazla keşfete çıkıcak ve keşfetten gelen takipçi etkileşim miktarı artıcaktır dediğim gibi yorum + kaydetme + etkileşim önemli. ve hiçbir şekilde etiket kullanmadım etiket kullanmadan videolarım 10k üstü izlenip 1k üstü like + 1k üstü kaydetme aldı hiçbir şekilde bot atmadım kaydedin yorum yapın vs de demedim takipçilerime onlar kendisi yaptı ve sayfam 4k hikayelerim 500 üstü izleniyor keşfet bi sayfa için çok önemlidir ilk başta çıkmak zordur ama sonrası geliyor otomatik olarak hiçbir şey yapmasanda keşfete çıkıyorsun