merhaba arkadaşlar2cı el komsudan Asus R541S laptop aldım elımde 30gb ssd ye wın 10 kurdurdum suan ıyı çalışıyor ama alan yetmedığı ıcın r10dan bır arkadasdan 240 ssd aldım suan yolda gelıyor gelınce ona wın 10 kurdurup devam edıcem yalnız bu modellere arkadas ram takılmıyor falan dedı asus aradım ram slotları ana kart altında orda takabılırsınız dedı bu modelelre ram takılıyor mu daha once elıne boylesı laptop dusen varmı ?
2cı sorum bu laptop batarya sağlamdı 2 saat fazla sarz gıdıyordu ama suan prızden çekınce dırek kapanıyor ama batarya full gosterıyor burda parçaları gerı toplarken arkadas veya çalışanı yanlıs bı seymı yaptı bağlantı mı oturmadı acaba ne olmus olabılır kendısıne sordum getır bakarız dedı zaten ssd gelınce tekrar yanına gdecektım ıkısıne bır bakarız dedı.
urun fotolarını mobıl olarak eklıyecem bılgısı olan lutfen konuda yardımcı olsun. laptop suan 30 gb ssd alan yetmemesıne rağmen hızlı 240 gelınce okuma yazma hızının daha ıyı olacağını hızın artacağını dusunuyorum. ama ramlerı de 2 gbden 8 gb ye çıkartmayı boylelıkle performansı daha da arttırmayı planlıyorum.Elımde 4 - 4 gb ramler var onları kullnıcam yada mevcut 2 gb ram artı 4 gb ram ıle desteklıyeceğım tam ısımı gormez ıse satılığa çıkarıcam.

@residense;
mustafa abi bi bakabilir misin?