Herkese selam dostlar umarım hepiniz iyisinizdir,lafı fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum.
Geçenlerde/Geçmiş zamanlarda bazı konular gözüme çarptı.Bir üye açık arttırma ile satış konusu açmış ve konu altında çokca soru geldiğinden ordaki konuyu kitlettirip başka bir konu açıp açık arttırmayı tekrar başlatmış.Diğer konudaki son teklifi veren arkadaşın belki o açık arttırmadan haberi olmadı ve istediği hesabı kaybetti veya kazandığını sanıp ona göre bütçe ayırdı.Konu sahibine bunun etik olup olmadığın sorduğumda konuyu güncelledim ve o konuyu kitelettirme talebinde bulundum dedi.Daha öncesinde bir instagram hesabımı açık arttırmaya koydum ve çokca baltalamaya yönelik yorum geldi ve hesabımı başka bir açık arttırmaya koydum ve önceki konumu kitleme talebinde buundum ama daha sonrasında yeni açık arttırma konum silindi.Sebebi ise devam eden açık arttırma konunuz bulunuyor ordan devam edin denildi doğrudur dedim ve hesabımı nerdeyse %50 zararla sattım ki değeri çok daha fazlaydı (mesaj atıp sattığım fiyatın nerdeyse 1.5 katını veren vardı 2 katını beklediğimden satmadım)arkadaşın konusunu moderatörlerede bildirdim ama herahangi bir işlem uygulanmadı nedeni nedir ? Benim konum neden kaldırılmıştı ama aynı konuyu açan birinin neden kaldırılmıyor ? Amacım arkadaşı kötülemek değil sadece merak ortada bir kural varken bu kural bana uygulanıyorken neden başkası için geçerli değil bunu merak ediyorum.Eğer bu kural kalktıysa bende istediğim fiyata ulaşıncaya kadar onlarca konu açayım.
@Coskun; hocam veya başka moderatör arkadaşlar bir açıklık getirirse sevinirim.Herkese iyi forumlar iyi akşamlar