seric33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsmini verdiğiniz arkadaş yıllardır milleti mağdur eden hakkında tek kötü yorum yapanı anında engelleyen ve insanlara hayal satmaktan öteye gitmeyen biri paranızı sakın böyle insanlara kaptırmayın bu işte bildiğim birşey varsa oda milletin gözüne soka soka milyon dolar gösterip 3 kuruşa eğitim satmaya çalışanlara itibar etmemenizdir elbetteki eğitim nerden nasıl başlayacağınıza disipline ve birçok soru işaretinin kalkmasına yardımcı olur zira ne zaman dropshipten bahsetsem pm kutum dolar eğitim çıkar alalım diyenler yazanlar olur ama işi bilen adam bu işin eğitimle sadece temeline hakim olacağını da bilir kaldı ki milyon dolar kazanacak olsam ne işim olur eğitimle sizede bunu düşünmenizi öneririm.
Tabii kide ilk akla gelen bu oluyor yani videolarını görüyorum Lamborginiler lüks villalar falan zaten kendine bir saltanat kurmuş vaziyette. Bunu neden eğitim haline getirip satma peşine düşsün ki yani kendi açımdan konuşuyorum, bu sistemi kurmuşum kimse bilmiyor ve çokta güzel para kazanıyorum. Kazandığım parayı katlamaya falan çalışırım, gidipte Türkiye üzerinde özellikle bu yüksek kazanç hayali olan kesimin umutlarıyla oynamak cidden çok kötü bir durum. Kazananlar var kazanamayanlar bayaaa var. 200 dolar diyordu galiba eğitime öyle hatırlıyorum, bu para bizim için cidden hatrı sayılır bir rakam. Çoğu insan maaşını basıyor kurtulurum bu hayattan diye herkes ister böyle bir hayatı. Umarım hocam umarım başarabilirim, isteyen herkes başarabilir. Allah zorda olan herkese yardım etsin inşallah.