Gutenberg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
24 yaşına kadar restorancılık sektöründeydim, komilikten işletme müdürlüğüne kadar tüm pozisyonlarda çalıştım. Evime, aileme vakit ayırabilmek için daha farklı bir iş yapmalıydım, günün 12 saati işyerinde çalışınca eve posa gibi geliyordum. E-ticarete başladım. Şanslı olduğum taraf yurt dışına satış yapıyor olmamdı.

25 yaşında baba oldum, e-ticaret ile eskisinden çok daha fazla kazanıyor ve kaliteli hayat sürüyordum. Ta ki 2015 Haziran'a dek. PayPal kapanınca her şey ters döndü.

Bu yıla kadar hep maaşlı işte çalıştım. Garsonluk, taksicilik, UBER sürücülüğü vs. ne iş gelse yaptım. Şu an Yemeksepeti Banabi'de çalışıyorum ve e-ticarete tekrar başlamak için bir fırsat oluştu. Tek hedefim elime geçen fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek ve işlerimi büyütmek. Kısmetse 1-2 ay içinde istifa edip şirketimi açacağım ve hedefime ilerleyeceğim.

E-ticaret Türkiye'de yeni başlıyor. Neresinden tutarsan kâr. Hiç bekleme, işin ucundan başla. Küçük başla, problemleri gör, çözüm üret ve adım adım işini büyüt derim ben. Hiç bekleme.
Hocam yorumun tavsiyen için çok teşekkür ederim, açıkçası bilmediğim bir sektör ve bir altta bir hocamın yaptığı yorumlar biraz olsun düşündürdü beni. Bir şeyler yapmak istiyorum evet ama sanırım öncelik olarak yurtdışına satış konusunu ele alacağım. Bir üstteki cevabımda daha detaylı açıkladım dilersen orayı da okuyabilirsin. Sanada çok ama çok teşekkür ederim hocam, umarım seninde istediğin gibi olur gelecek. Ailenle birlikte huzurla yaşarsın inşallah, saygılarımla.