EnesCanturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar

Bu sene 10. sınıfım. İmam-hatip lisesinde okuyorum. Ama okul proje olduğu için fen lisesi müfredatı görüyoruz.

Neyse uzaktan eğitim başladı başlayalı matematiği tam anlayamadım. Konuların ilk girişlerini yapıyorum. Sonrasındaki örnekleri anlamıyorum. Beynim karıncalanmaya başlıyor. Stresten ve sinirden her yerim bir değişik oluyor.

YouTube'den önümde defter yazarak dinliyorum. Ama yine aynı. İlk basitlerde sorun yok. Devamını anlamıyorum.

Bu konuda ne yapmalıyım? Hangi yöntemleri uygulamalıyım? Tavsiye ettiğiniz kaynak, YouTube kanalı var mı?

Cevaplar için çok teşekkür ederim.

Sağlıklı günler, iyi çalışmalar
Birde karekökün köşe taşı yöntemli soru bankaları vardı önceden. Hala var mı bilmiyorum ama her soru tarzını görmek için iyi bir kaynak. Örnek tarz bir sorunun çözümünü veriyor ayrıntılı. Altında aynı yöntem ile çözülen fakat gittikçe zorlaşan 4 soru veriyor. Tabi ben biraz beyni tembelleştirdiğini düşünüyorum o sebeple asla tek kaynak olarak kullanma ama farklı soru tarzlarını kavrayabilmek için çok uygun. Özellikle çevrende sorabileceğin kimse yoksa.