buzutku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site adresi: Markayı zedelememek için adres ve marka harici tüm bilgileri paylaşabilirim.
Site için istenen fiyat: 50.000 TL
Sitenin aylık getirisi: 5.000-10.000 TL ciro
Kategori, sitenin içeriği nedir: E-ticaret, Ürün
Günlük hit sayısı: 30
Ziyaretçi kaynağı: N11, Google
Site tüm içeriği birlikte mi satılık: Evet.
Hosting dahil midir: Belli bir süre evet. Sonra taşımadan da ücretini ödeyerek devam edebilirsiniz.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet, wocommerce

Bu bir markadır. Markanın adı altında 1 adet ürün vardır. Yurtdışından getiriliyor. Ürün kalitelidir. Marka adı bulunmuştur. Web sitesi özel tasarımla yapılmıştır. Tüm içerik ve tasarımlar benim tarafımdan yapılmıştır. Gece-gündüz isminden sitede yazılacaklara kadar her işle tek tek ilgilenilmiştir. Siparişler hem kendi sitemizden, hem n11 üzerinden gelmektedir. n11'de 6 ayda 128 adet sipariş alınmıştır. 128 adet siparişte birden fazla ürün alan çok kişi var. Toplam n11'de 25.000 lira ciro yapıldı. Kendi sitemizden 61 adet sipariş alınmıştır. 8.700 lira ciro yapmıştır. Ayrıca telefon ile arayıp havaleyle sipariş de alınmıştır. N11'de puanı 4.5 şu anda. Ben fazla ilgilenemedim. Satın alanlara eposta ile dönülüp 5 yıldız vermesi istenebilir. Çünkü herkes üründen memnun. Bu kadar siparişe rağmen olumsuz dönüş almadık. 6 ay önce toplam 350 adet ürün getirildi tahmini 50 adet kaldı (30 da olabilir 70 de. Saymadım.)
Ürün satış fiyatı XXX'tir ve %100'den fazla kar bırakmaktadır.

Alacak kişiye ürünü nereden alacağı, ne kadara alacağını göstereceğim. Şu anda aktif olarak zaten satıyor. Ayrıca youtube'a reklam vererek satışlarını arttırabilir. Onu da nasıl yapması gerektiğini anlatacağım. Ayrıca Google'da kendi kelimesinde 29. sıradadır. Ürünle ilgili seo yaparak satışlarını daha da arttırabilir. Ben seo'ya gereken vakti ayıramadım.

Satma nedenim daha farklı dijital bir projeye yatırım yapmak istiyorum. Bedelini bulmazsa satmayı düşünmüyorum. Zaten para kazandırıyor.
ürün nedir net kar ne kadar?