networx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olay sadece reklam yerleşiminin düzenlenmesi üzerine mi? Evet rakam tarafında dediğiniz gibi o eşik çoktan aşıldı ama çalışma istemesinin nedeni sadece reklam yerleşimi üzerine ise saçma geldi bana bu ilgi
Neden saçma geldi? Beğendikleri sitelerin daha fazla kazanmalarını istiyorlar, dönüşümünüzü yüksek görmüşlerdir, 1-2 düzenleme yaparak bunu daha çok arttırmak istiyorlar, gayet normal hocam.
Siz ister görüşme isteyin, direk takvim saat gönderir girin konuşun, kazançlarımın az olduğunu düşünüyorum diyin, daha da yüksek olmalı aslında falan diyin. Bir sürü farklı yerleşim denedim ama sizinde profesyonel düşüncelerinizi öğrenmek isterim falan filan diyin, adamdan elle tutulur 2 şey yakalasanız mis gibi işte.