Uzun zamandır Cwp kullanıyorum panelin bozulduğuna şahit olmadım. Bu Cwp nin hiç bir zaman hata vermeyeceği anlamına gelmez. cPanel Plesk hatalarına da çok rastgeldim ücretli ücretsiz müdahale ettim.
Yabancı firmalar birbirlerinden host, reseller sunucu alırlar. Daha geçen gün Yabancı bir host firmasının kendi sitesini başka firmadan aldığı sunucuda barındırdığı gördük. Örnekleri çoğaltmak mümkün.
Panel olayını da böyle düşünüyorum. Kendi paneli yerine cPanel kullanması iki taraf arasında bir düşmanlık olduğuna değil bir iletişim olduğuna işarettir. Cwp yerine cPanel kullanıyor olmaları onlardan uzak durmayı gerektiren durum değildir.
cPanelden taşıma aracı olduğu için biz bir çok müşteriye kurduk 50 tane kurduysak rahat 10 tanesi bozuldu.Çoğu bozulmadı ama 10 tane çok büyük rakam ve düzelmiyor.
Cpanel,cyberpanel veya directadmin de bozulabilir ama bozulunca düzeltebiliyorsun centos panel düzelmiyor veya çok uğraşmanız gerekiyor
En çok yaşadığımız admin paneli sorunu cwp admin dosyalarını tekrar atarak düzeliyor bazen versiyon uymadığı için başka sorunlar çıkıyor onuda çözüyorsun ek hatalar gözüküyor.
CWP de onarım imkanı yok yani çözüm bozuk dosyaları sil yenilerini yerine at böyle bir panel olmaz.
Siz kendi yaptığınız yazılım varken başkasının yazılımını niye ücretli kullanırsınız?.Test etmek istiyorsa test sunucusu kuramayacak kadar yokluktalar mı
Kendi kontrol panelini üreten bir firmanın cpanel kullanması tam bir fiyasko bence.