alaboru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet hoş gözüküyor.
Düşüncenizi belirttiğiniz için çok teşekkür ederim.

Onur_10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
footer kısmı biraz daha düzenlebilir hocam güzel ama genel anlamda
O kısmı yazılımcı arkadaşla görüşeyim bir şeyler yapabilirse bakalım. Fikrinizi belirttiğiniz için çok teşekkürler.
ZyDn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mobilde çok çirkin duruyor. CSS ile sadece mobil için kaldırabilirsiniz.

Fikrinizi belirttiğiniz için çok teşekkür ederim. Yazılımcı arkadaşla konuşayım durumu bir şeyler yapabilir umarım.

severususever adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam arayüz gayet güzel, konu ne olacak? bir de ne kadar maliyeti oldu size ben de kurmayı planlıyorum da?
Hocam valla ben de yukarıda bir arkadaş deyince bunun tema olduğunu fark ettim. Tema Linki Ben sanırım biraz kazıklandım diyeceğim de aslında çok fazla site kurmayı planladığımdan çokta sorun olmayacak diye düşünüyorum. Benim sitemde ek olarak üyelik sistemi olacak. Bu yazılım bana önce 1.500 lira için bir site vermiştim fakat beğenmedim onu düzenlemeler yapılması gerektiğini söylemiştim. Sonra 500 lira bir makale spin için vermiştim, 1 ay falan corona olduğundan dolayı çalışamadık. Sonrasında hem düzenlemeler hem makale için bana geri dönüş yaptı, ben de makale işinin geçtiğini söyledim. O zaman sana daha güzel bir site ayarlayayım deyip üstüne 250 TL alarak bana bu siteyi verdi. Kıssadan hisse 2.250 TL para ödemiş oldum. Üyelik sistemi de eklenecek tabi.