Merhabalar, toplu haber listesi fiyatlarını istemiyorum. Bu süreci takip edebilecek bir kişi ile bir müşterim adına çalışmak istiyorum. Lütfen DM yolu ile ulaşabilirseniz sevinirim.

1 yıl boyunca dijital basın, internet haberleri, basılı yayın, radyo ve televizyon (aklıma gelmeyen diğer yollar) yerlerde kişisel alanda faaliyet gösteren bir iş insanı ve sosyal medya ünlüsü hakkında düzenli paylaşımların, haberlerin ve içeriklerin yayınlanmasını istiyorum. Burada yaratıcılık tamamen size kalmış.

Bir yıl boyunca düzenli çalışma planım var. Benim sizden ricam 12 aylık bir takvim çıkarmanız. Genç bir girişimci ve yetenekli bir kişi ve sosyal medyada da yavaş yavaş popüler olmaya başlamış bir kişi için 12 ay boyunca neler yapabileceğinizi, nerelere ne şekilde ulaştırabileceğinizi içeren bir takvim çıkarmanız.

Kişinin profilini sadece anlaştığım ilgili freelancera ileteceğim. Tabi ki net olarak iletişim kanalları ile ilgili paylaşamayabilirsiniz ama en azında örnek siteleri, tv kanallarını, sosyal medya mecralarını (sosyal medyayı çoğunlukla ben yapacağım ama yine de siz de ekleyiniz ben hiç sosyal medya çalışamsı yamayacak gibi), basılı yayın kuruluşları vs.. Ay ay örnek bir takvim çıkarmanız tercih sebebim. İş yoğunluğumdan dolayı bu alandaki diğer müşterilerimi de anlaştığım kişiye yönlendireceğim ve içerisinden komisyon almayacağım.

Ben de burada freelancer olarak hizmet veriyorum piyasayı esasında biliyorum ama bu konularda hizmet almak isteyenler ile ilgilenmeye vaktim yok. Aylık bütçe 1750 ₺

2 dosya halinde bu güne kadar yapılan çalışmalar var ise ve yıllık örnek çalışma takvimi (takvim biraz daha açık olmalı, şu şu tip 5 site, şu benzeri bir radyo, şuna benzer bir kanal, şuna benzer bir tv haberi gibi...)

Teşekkürler şimdiden.