Yorumlar acınası, askerliği sıhhiye bölüğünde ambulans şöförü olarak yaptım. Tabip üsteğmenimden allah bir kere daha razı olsun dedim, düzenli kan bağışı yapma alışkanlığı kazandırdı.
Hep söylerdi allah aratmasın diye 2 sene önce ararken ne demek istediğini öğrendim. Her gün 2 ünite 0 rh negatif ve tam 39 gün boyunca kan takviye edildi hastamıza şükür iyileşti.
Özel kurum arkadaşlar onca araba, onca sağlık çalışanı, sağlık malzemesi materyali bir şekilde gelir elde etmesin mi? Senin verirken niyetin belli. Vucuduna yaptığın iyilik belli. Başka üretim tesisi yok korkmayın verin. Vucut en güzelini en temizini üretiyor

insanlığı unutarak yazanlar olmuş içler acısı....
Hocam bence siz fazla iyimser bakıyorsunuz. Kızılay artık işi ticarete döktü ve kazandıkları paranın haddi hesabı yok ki vakıflara vs. bağış yapıyor. Belki de şuan büyük bir vergi de ödüyor. Bizler vatandaş olarak kan ihtiyacı diye bakıyoruz ama maalesef bu kuruluş böyle bakmıyor olaya. Yani eskisi gibi adını anamiyoruz bu kurumun. Yani şuan hastanelerde kan satışı yapiyorlar bunun işçileriyle falan bir ilgisi yok ya da giderlerle ilgisi yok. Öyle olsa çok az bir miktar talep ederlerdi ya da bağış olarak devam ederlerdi. Bu derecede önemli bir kurumun işçilerini geçindirememesine devlet dahi müsade etmez. Büyük şirketler de düzenli olarak destekler. Zaten birçok sponsoru vs. vardı. Millet olarak ne geliyorsa başımıza hep iyi niyetten. Arkadaşın dediği gibi ülkede artık kanımıza kadar satılıyor. Net özet bu.