Egemen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ocak yada en geç şubat ayında göreceğiz milleti 40 liralık araba olmuş 150 bin küsür ocak şubat aylarında piyasa bitecek özellikle ikinci el araç piyasası ev piyasasında inanılmaz aşırı bir artış olmadı ama oda düşecek.
http://prntscr.com/v3cwdf
bu ev favorilere aldığımda 600'e yakın bir şeydi hocam. 2 katının üzerinde bir ekleme yapılmış, bunun kabul edilebilecek yanı yok.

Oyun_Bozan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konut maliyetleri herşeyde olduğu gibi ciddi oranda artış gösterdi 2 yıldırda krizden dolayı üretim azaldı kredilerin düştüğü dönemde satılan daireler eski stoklardı sıfırları inanın o paralara mal edilemeyecek bile konut fiyatları piyasa rolantide giderse artmaya devam edecek fakat 2018 krizi gibi olursa ufak bir düşüş gösterebilir.
Maliyet arttı hocam farkındayım, arsa alıp yapmayı da düşündüm ama zaten gidip 0 konut aramıyoruz ki. 2005 sonrası evler hak ettiği değerin 2 katında şu an. Maliyet arttıysa birazı satışa yansıtılır birazı kardan zarar edilir, ama bizim halk maliyet %10 arttıysa satışı %50 artırıyor. Benim bahsettiğim düşme de bu abartı artıştan kaynaklı olan.