Öncelikle hisse adı verilmemesini rica ediyorum. Bilinçsiz arkadaşlar bir anlık gaz ile gidip bilmediği ortamda alınmayacak hisseyi alıp aldığı gün batabilir
Borsayı takip edenler var ise son dönemin (kuru gıda olayı) favorisi olan bedelli sermaye arttırımının hisseyi nerelere taşıyıp nerelerde terse bırakabileceğini görmüştür. Eskiler bedelli/bedelsiz sermaye arttırımı duyduğu zaman kaçardı ( durgun deniz sevenler ) fakat şu an karar alanlar yallah diyor.
Tarih: 20.10.2020
Yarın ise beklentisi yüksek olan bir pazar açılacak ve perşembe günü gelmesi muhtemel spk bülteni ile sırasıyla bir kaç şirketin daha onaylanacağını düşünüyorum. Onlarda da sağlam 1-2 isim mevcut.
Şahsen ben hisseler son dönemde bedelli furyası ile spek hisseye dönüştüğü için devam etmeyi düşünmüyorum.. Bedelliye kadar taşı, onay gelsin taşı, bedelliye katıl kar al çık. Fakat 2 firma var borç harç yok işleri ilerliyor onlarda onay gelmesi durumunda rüçhan pazarında ucuzdan kapatabilirsem ortalama düşürerek devam etmeyi düşünüyorum.
Sizin bu konuda fikriniz nedir? Düşünceleriniz veya ilgili arkadaşlara tavsiyeniz nedir?