Merhaba Uşak Üniversitesi Antrenörlük Eğitimi kazandım fakat bu bölümün sonunda bir aydınlık göremiyorum. Ataması zaten 2 yılda bir oluyor. Öğretmenliğe geçmeye çalışsak her sene yeni kurallar çıkıyor. Daha yeni tezsiz yüksek lisans şartı çıkarıldı. İşletme bölümüne gitsem daha rahat olurdum düşüncesindeyim. 4 yıl sonunda bir yerde 2000-3000TL maaşla futbol antrenörü veya yüzme antrenörü olarak çalışacağıma. 4-5 sene KPSS de atanmayı düşüneceğime işletme bölümü okuyup gümrükte bir iş bulmayı hedeflesem daha mantıklı olmaz mı sizce? Siz bu bölümü okumamı önerir misiniz? Antrenörlük için 4 yıl okumaya değer mi? Zaten antrenörlük belgesi parayla alınabiliyor. Şu anda da klüplere gittiğimizde çoğu besyo çıkışlı değil. Alanlarında lisanslı sporcular.
Kardeşim işletme bölümü asıl çöp, bugün Besyo'dan mezun olupta aç kalanı hiç görmedim ama işletmeden aç kalanı çok gördüm. avmlerde çalışıyorlar başka bir şeyleri yok Besyo'da alanında çalışırsın özel ders veririsin bu sana kalmış kendini geliştirmene ayrıca antrenörlükte formasyon olayıda sen atanacak puanı aldıktan sonra meb sana formasyonu verecek ayrıca 150 ile 250 puan aranlığında bir puan çekip kiss 76 puan ile atanmak üstelik 800 gibi bir kontenjanla hangi bölümde var gösterir misin elindeki bölümün kıymetini bil yüzme pilates çocuk cimnastiği fitness özel ders tenis gibi branşlara ağırlık ver kendini geliştir.