Coskun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Milyar dolarlık şirketler bile reklam göstererek ilerliyor. en basiti youtube örneği premium üyelik alındığı zaman reklamları kaldırıyorlar.

Forumdaki Gif’leri ve Reklamları engellemek için Farklı eklentiler kullananlar ve premium üye olmayanlar için reklam engelleyici, Gif vb. engelleyici eklentileri kısıtladık!

“Reklam söz konusu olunca” demişsiniz. tabi ki öyle olacak başka birşey mi bekliyordunuz. Siz de R10’da ticaret yapmaya çalışmıyor musunuz? Bizim de ticaretimiz reklamlar ve premium üzerinden gelir elde etmek. Sizlerin ticaretini arttirabilmek için sürekli yenilikler yapıyoruz altyapıyı ve R10 ‘u tamamen geliştiriyoruz, geniş kitlelere hitap edecek bir yapı haline dönüştürmeyi planlıyoruz. Bir eklenti yaparken ve onu R10 ‘da yayınlarken düşünmeniz gerekir. Şöyle düşünün Youtube premium almanıza gerek yok diye bir eklenti yaptınız premium almadan reklamları bypass edebildiniz ve bu eklentiyi Youtube üzerinden duyurunuz Youtube buna sessiz mi kalacak biraz mantık ve empati..
Ben zaten konumda da belirtmistim saygi duyarim diye ama dedigim gibi uzuluyor insan. Bi de onceki mesajimda belirtigim gibi, su an reklamlari kaldirmak isteyen zaten bi sekilde kaldiracak bunu durduramazsiniz teknik acidan (ublock hala sorunsuz calisiyor mesela) Sadece "yonetim engelledi" olarak adi cikar. Yine de mal sizin, siz karar verirsiniz, yapacak bi sey yok

(bu arada, verdiginiz ornek uzerinden gidersek, youtube da tonlarca reklam engelleyici konulu videa var)