Google'ın robotçukları artık tüm sitelere mantıkla bakıyor.. Yani çok daha akıllılar.. Haber sitelerinin editörlerinin sosyal medya hesabı var mı yok mu bunu bile göz önüne alıyorlar. Yani tamam Content is King ama arkadaşın dediği gibi domain otoriterliği de kriterler arasında ancak içerik konusunda onlarca kriterde belirli bir skala var ve bunu sadece 3b kelime ile aşmak yeterli değil. Devlerin ekibi var ve her kategorinin editörü var.. Sen 3b kelimelik 10 makale ile tepede durmayı planlıyorsun emeğinin karşılığını da hemen almak ıstıyorsun. Evet verilmiş bir emek var ama sen tek başınasın.. Devler gunluk en az 250 kadar ıcerık gırıyor bunun 3'te 1'i seo tarzı.. sen bır tane gırıp neden en tepeye cıkmıyorum özgün bu herkesten ıyı yazdım dıyorsun. Ayrıca senın ustundekıler para verıp ıcerıgı guclendırmıs de olabılır degıl mı? Google'ın bu sıralamasını belirleyen kısı olsan sen ne yapardın? Sana para aktarıp ıcerıgını ön plana cıkartana mı emek verılmıs ama belırlı bır kıtleye hıtap edene mı deger verırsın? Dıyelım ıkısıne de deger verdın hangı ölçek hangisini daha üste taşıyacak gibi gibi çoğalır kriterler..
İlk sayfa ıcerikler 'tırt' demişsin de neye göre, neden tırt? Tırt demen yerıne ne yapmıslar da ılk sıralardalar, neden benım kı daha gerıde kaldı sorusunun uzerıne dusmen gerekır dıye dusnuyorum..