Sizofren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar hepinize selamlar, iyi forumlar diliyorum. Beden Eğitimi öğretmeniyim ( MEB’de değil ) Çankırı ilinde yaşıyorum ve voleybol antrenörüyüm. Uzun yıllar profesyonel oynadım. Çankırıda spor okullarında antrenörlük de yaptım. Yıllardır bir hayalim var ama Çankırı ili sosyo ekonomik olarak çok iyi durumda değil ve bunu gerçekleştirmek biraz güç gibi fakat sosyal medya ile birlikte bunu gerçekleştirebilecek yapıda bir düşünce geldi aklıma Lafı uzatmadan konu gireyim

Yıllardır bir spor kulübümüz olsun,bir spor salonumuz olsun ve çeşitli branşlarda çocuklar yetiştirerek bunları dışarıda katılabilecekleri kötü çevreden uzak tutalım. Bizim çocuklarımız bizleri liglerde, beden Eğitimi ve spor yüksek okullarında temsil etsin istiyorum. Kulübümüz var çocuklarımız çok istekli geçen sene pandemi başlamadan önce voleybol da Türkiye yarı finaline kaldık. Fakat bunu daimi olarak yapalım istiyorum ve Çankırı’da çok fazla spor salonu olmaması, kiralandığında aylık 3500-4000 ₺ salon kirası ödenmesi (haftalık 8 saat’in aylık ücreti ) gerekiyor. Ben ise milli emlaktan bir yer kiralayıp, kapalı kutu gibi bir spor salonu yapmak ve Engelli bireyler başta olmak üzere sportif bir alan kazandırmak onları yetiştirmek müsabakalara götürmek istiyorum

Şimdi gelelim. Sosyal medyada bir kampanya başlatıp, Spor kulübü için önce yer kiralayıp sonra salonu çizdirip Bu Salon Hepimizin - Bir Parke’de Sen Koy gibi sloganlarla Kulübün İban bilgilerine yardım toplayıp, ( Yardım yapanlara resmî maliye onaylı bağış makbuzu keserek) kapalı spor salon için yardım toplamayı düşünüyorum. Hatta bağış yapanlara özel rakamı sallıyorum 1 Parke Ücreti = 30 ₺ O parke üzerinde istediğiniz bir isim yazılacak gibi ( Fenerbahçe Eski Spor Salonu Parkelerini Satmıştı ) kısımlar oluşturulup Salon isim hakkı - Salon duvarlarına reklamlar - Salon parke satışı vb şekilde yardımlar toplamak ve çocuklar için güzel bir alan oluşturmak istiyorum

Güzel bir reklam ile ünlülere ulaşabilir yada 300 Bin ₺ civarı bir ücret toplayabilir miyim. Tribünsüz yada çok küçük tribünü olan bir salon maliyeti bu civarlarda. Bu bağış kampanyasını Valilik oluru ile ve Makbuz ile destekleyebilirim

Düşüncem hakkında yorumlarınızı ve yaratıcı düşüncelerinizi bekliyorum

Ek olarak şöyle düşünün Çankırı iline hiç gelmeyeceksiniz belki ama sizin satın aldığınız bir parke’de adınız yazacak ve Engelliler, Çocuklar orada vakit geçirecek

aklımdakini umarım anlatmışımdır. Mobil olarak yazdım hatalarım var ise affola

Bu arada hali Hazırda Kulübümüz Var Adı Çankırı Ayyıldız Spor Klübü arkadaşlar
İlaveten hocam, keşke benim de sizin gibi bir antrenörüm, hocam olsaydı. Gerçekten kalbiniz çok temiz ve çok kral adamsınız