Merhabalar R10.net üzerinden çeviri hizmeti veriyorum. İlan oluşturmamın üzerinden ufak bir zaman geçmesine rağmen referanslarım, tavrım, güvenilirliğim ve teslimatım sayesinde bir çok kişiyle bağ kurmuş durumdayım.
Fakat şöyle bir maruzatım olucak. Uzun zamandır takip ettiğim forum R10.
İlan konumu açtığım zamandan itibaren kimlik oanayi referanslarım mevcut olmasına rağmen kendi kategorim için söylüyorum; Bir ayak kaydırma mücadelesi devam etmektedir.
Moderatör tarafından tanınan kişiler ve aynı işi yaptığım kişilerden destek beklerken hep moderatörlere şikayet oluşturup konumu kapatmalarını istiyorlar.
Acaba sizde moderatör ve kullanıcılar arasındaki ilişkiyi çıkarı nasıl buluyorsunuz?
Ve bu hoş olmayan aşağılayıcı rekabeti nasıl buluyorsunuz. Forumda moderatöre insanlar artık kendini izah ederken bile çekiniyor. Çünkü yasaklanmak ve ekmeğinden olmak istemiyor. Üzerine birde oluşturduğu ilanda diğer satış yapan kullanıcıların şikayet oluşturması hakkında düşünceniz nedir. Sonuçta benimde ekmeğim ile oynanıyor. İsim konusunda sadık, dürüst ve ahlaklı olduğumu düşünüyorum.