Hymelanos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar sayın üyeler, yöneticiler;
Son zamanlarda r10'dan çok fazla mail gelmeye başladı. Gelen maillerin birçoğu ise bizlerle alakalı olmayan konularla ilgili. Örneğin bir konuya yorum yazdığımızda daha sonra konuya diğer kullanıcılardan yorum geldiğinde bu durum bize mail olarak bildiriliyor. Bizi alıntılama durumlarında gelebilir amenna ama diğer kişilerin attığı yorumların bize bildirim gelmesi inan can sıkıcı, vaktimizden çalışıyor. Acaba bir müşterimizden bir isek mi geldi diyerek her defasında maili ve forumu kontrol ediyorum.
Bu konuyu açarken yine mailler gelmeye devam ediyor

İnanın artık bir konuya yorum atmaktan çekinir oldum. Sayın @Coskun; bey bu konu ile ilgili bir düşünceniz var mı? Mail üzerinden bizlere sadece özel mesaj bildirimleri ya da etikenme durumlarımız için mesajlar gelebilirsiniz.
Mail aboneliğini kapatamam özel mesajlara anlık yanıt verebilmek için mail aboneliği şart :/
MustafaKavaks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam aynı konuyu bende açacaktım hocam. Her bildirim her mesaj mail olarak geliyor. Biraz inceledimde kapatmayı bulamadım.
Kaiya1453 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet dünden beri bende aynı sorunu yaşıyorum yorum yaptığım her konuya kim ne yaparsa mailini alıyorum ve iş ile alakalı mailleri gözden kaçırabiliyorum. Mail mevzusunda 3-4 gün önceki sisteme dönülmesini talep ediyorum.
https://www.r10.net/profil/secenekler/
abonelik ayarlarından kapatabilirsiniz