harbiden benden oturu galiba

r10 HPM eklentisi konumu kaldirmislar (100 tane yorum vardi) bi de ustune imzami da degistirmisler.
Keske yonetimden biri zahmet edip ,bi satir bi sey yazsaydi, yeni actigim konu mu kapattilar uyarisiz, eski konumu silmisler ve de ustune imzami degistirmisler. Reklamlar soz konusu olunca her sey degisti galiba, halbuku o zaman FastPHP ye bile bi sey danismistim, bir sey dememisti, eminim diger admin ler de gormustur, gunun en populer konusu olmustu. Neyse...
Bu arada ben ublock origin kullaniyorum, boyle bir mesaj almiyorum reklam engelleyiciye dair
Milyar dolarlık şirketler bile reklam göstererek ilerliyor. en basiti youtube örneği premium üyelik alındığı zaman reklamları kaldırıyorlar.
Forumdaki Gifleri ve Reklamları engellemek için Farklı eklentiler kullananlar ve
premium üye olmayanlar için reklam engelleyici, Gif vb. engelleyici eklentileri kısıtladık!
Reklam söz konusu olunca demişsiniz. tabi ki öyle olacak başka birşey mi bekliyordunuz. Siz de R10da ticaret yapmaya çalışmıyor musunuz? Bizim de ticaretimiz reklamlar ve premium üzerinden gelir elde etmek. Sizlerin ticaretini arttirabilmek için sürekli yenilikler yapıyoruz altyapıyı ve R10 u tamamen geliştiriyoruz, geniş kitlelere hitap edecek bir yapı haline dönüştürmeyi planlıyoruz. Bir eklenti yaparken ve onu R10 da yayınlarken düşünmeniz gerekir. Şöyle düşünün Youtube premium almanıza gerek yok diye bir eklenti yaptınız premium almadan reklamları bypass edebildiniz ve bu eklentiyi Youtube üzerinden duyurunuz Youtube buna sessiz mi kalacak

biraz mantık ve empati..