Kızım katı mamaya başlığında bilirsini bebe patates diye bir cins var. Ufaktan başladığımız için azar azar yapıyoruz. Çok alınca curuyordu. Pazara gittim, satan yeri buldum dedim bana 5 tane bebe patates lazım ben sana 1 kilo parasi neyse vereyim. O esnada poşete dolduruyordu. Dedim çok o , çocuğuma alıyorum, bana 5 6 tane yeter. Ben sana kilo parasını verecem.dememe kalmadı. Elindeki poşeti fırlattı. 5 tane patates mi olurmuş vermiyorum s*** git dedi. Dedim manyak mısın bedava mi istiyoruz. Defol git sinirimi bozma dedi. Bende. Yan tezgaha gittim. Çünkü karşılık veremem, çünkü artık babayim. O delikanlılık geçti. Yan tezgaha gittim, ayni sekilde bu sefer önce parayı verdim. Bu ******** gördü. Bağırarak o na patates yok. Cocuguna mi alacakmış ne *** yerse yesin dedi. O kadar sinirlendim kendimi tutuyorum. Ağzımdan Allah belanı versin çıktı sadece, batarsin inşallah dedim. Dememe kalmadı o lavuk elinde bıçakla tezgahtan üstüme uçtu. Önünde olduğum tezgahtar ellerimi arkadan tuttu, 5 sn içinde yakın tezgahtarlarin hepsi toplandı beni itekliyor vuruyor o serefsizde boynuma bıçak dayayıp eliyle tırnaklarını geçirdi. Ben o karmaşada şerefsizin çenesine dizimi geçirdim. Sonra pazarın abilerinden biri beni çekti kenara dedi arkana bakma git.

O yüzden hikaye gerçekten hikaye gibi geldi. Daha da pazara gitmem