Merhaba, bir sağlıkçı adayı olarak 2 sene önce İstanbul'da bir eğitim araştırma hastanesinde kanserli çocukların kaldığı Pediatri servisinde 8 ay boyunca staj gördüm. İnanın o çocukların yaşadıkları gözlerimin önünden gitmiyor. Onlar için elimden geleni çalıştığım süre boyunca yapmaya çalıştım. Halen ara sıra bağışlarda bulunarak elimden geldikçe yardımcı olmaya çalışıyorum. O çocukların ne yaşadığını, ne zorluklara göğüs gerdiğini sadece o anlara tanık olanlar biliyor. Bu yüzden bir kampanya düzenlemek istedim küçük çaplı. Hiçbir şekilde kendime ödeme istemiyorum. Aşağıda vereceğim linkten minimum 10₺ bağış yapan 5 kişiye Ömür Boyu Duolingo Plus üyeliği vereceğim. Böylelikle dil eğitiminize de katkıda bulunmuş olacağım. Bağış yapıp ödeme formunun veya dekontunun görselini iletene hesapları açıp teslim edeceğim. Ayrıca dil eğitimi görmek isteyip maddi durumundan dolayı bu hizmetlerden yararlanamayan 2 öğrenci arkadaşıma, benimle iletişime geçip öğrenci belgeleri ile gelmeleri halinde 100₺ değerinde Ömür Boyu Duolingo Plus üyeliği hediye edeceğim. Başında belirttim, tekrar belirtiyorum kesinlikle ödeme talep etmiyorum. Amacım iyiliğe teşvik etmek ve minik kalplere dokunabilmek. Bu iyiliğe katılıp bağış yapan herkese teşekkür ederim. Şu anda ayırabildiğim stok 5 adettir. Umarım ilerleyen zamanlarda bu sayıyı artırabiliriz. Mutluluk paylaştıkça çoğalır. İyi geceler diliyorum.

Bağış linki: https://www.losev.org.tr/bagis/Bagis.html