Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kullanmıyorum ama kullanan müşterilerimiz var.

Çok önemli siteleriniz yoksa ara sıra yaşanan ufak tefek kesintiler, performans kayıpları sorun değilse kullanabilirsiniz. Fiyatına göre verilen özellikler oldukça yüksek fakat fiyatları nedeniyle bazı sunucuları fazlaca dolduruyorlar yada buna bağlı olarak sunucularda bazı vpsler aşırı kaynak kullanımı yaptığında sizin sunucunuzu etkiliyebiliyor biraz geçte olsa müdahale edip durumu düzeltiyorlar. Hiç sorun yaşamayan müşterilerim de var düşeceğiniz sunucunun genel yoğunluğuna bağlı her şey. Çok önemli siteleriniz yoksa, ufak kesintileri dert etmiyorsanız, yedek alıyorsanız endişe edilecek bir konu yok kullanabilirsiniz.

Fakat ne kadar ekmek o kadar köfte kuralını aklınızdan çıkartmayın.

Çok sağolun yorumlar için hocam. Şu an Google Cloud tarafındayız. Dolar arttıkça artık tutamaz hale geldik. Contaboyu bu yorumdan sonra eliyorum.

Hetzner testleri bir süredir yapıyoruz. Bir kaç tane eksiklik gözüme çarptı, lütfen yanılıyorsam düzeltin.

-Gcloud'daki gibi firewall ayarlarını bulamadım. Sanırım sunucu üzerimden yazılımsal fw ile ayarlamaları yapmamız gerekmekte.
-Sunucu alımı yaparken belirttiği örnek"40GB" alanı kurulum sırasında arttıramadım, ekstra 2. bir volume olarak tanımlama yapabildim. Sanırım yapılamıyor bu şekilde.

Hetzner konusunda ekstra deneyimleriniz varsa dinlemek isterim