Arkadaşlar merhaba,

Bir sunucumuz sürat kargoyla bize gelecekti. Ben nerde kaldı bu kargo diye beklerken bugün web sitelerinden kontrol ettiğimde teslim edildiğini gördüm.
Kargo şahısa değil, alıcı adında firmamızın ismi yer almakta. Şubeye bizzat gittim. Şirket yetkilisi olduğuma dair kaşe ve şirket evraklarını gösterdim. Kargonun bize teslim edilmediğini, fakat teslim edildi şeklinde gözüktüğünü, yanlış kişiye yada firmaya verildiğini söyledim. Kargodaki kadın biraz telaşlandı. Kargo teslim formlarına baktı. Teslim alan ad soyada kalemle şirketin adı yazılmış. "x bilişim" şeklinde ve saçma sapan bir imza var. Ne kaşe var nede teslim alanın T.C. numarası yazmıyor. Kuryeyi aradılar , "çok iyi hatırlıyorum numara 30'a teslim ettim cuma günü" diyor. Bende gelsin kurye arkadaş hangi daireye teslim etmiş göstersin bulalım dedim. Önce uzaktayım gelemem vs dedi. Sonra ben zorlayınca koşa koşa geldi.Bizim binayı gösteriyor ama hangi daireye bıraktım hatırlamıyorum diyor. 2 gün önce 14 desi ve 15 kg olan bir kargoyu insan nereye bıraktığını hatırlamaz mı orası ayrı muamma. Bizim ofisin olduğu binaya ve yan 2 binaya tek tek tüm dairelere sorduk. Kimse biz kargo almadık diyor. İşin aksi yanı binanın güvenlik kameraları çalışmıyormuş, onu da bu olay vesilesiyle bugün öğrendik. Site yönetiminden kameraların çalışmadığına dair kaşeli imzalı evrak aldık.

Sunucunun faturası mevcuttur. Fakat muhtemelen işi yokuşa sürecekler. Ödemeyi alabilsek bile kim bilir ne zaman sonra verecekler. Hadi ödemeyi de geçtim ya müşteri sunucusu olsaydı? Bize barındırma için gönderseydi.

Şube topu kuryeye atıp duruyor. Kurye geldi adım gibi eminim bu binada bir daireye bıraktım ama hangisi hatırlamıyorum, kaşe sormamam benim hatam diyor. Yasal işlemlere başlamadan önce eksisozluk'te konuyu dile getirmek istiyorum. Ücretli yada ücretsiz eksisozluge konu acabilecek arkadaş var mı?