3 yıl önce aldığım arabamda orjinal olmayan harici dokunmatik teyp takılıydı ve yıllarca hiç sorun yaşamadım. Bir gün arabanın kapısını açmak için kumandaya bastığımda elektrik gitmediğini farkettim. Akü yeni olmasına rağmen akü tamamen bitmiş, elektrik kaçağı olduğunu düşünürek önce takviye yaparak sonra elektrikçiye götürdüm kaçağın tespiti için ve elektrikçi kaçağın kesinlikle teypten kaynaklandığını ve teypçiye gitmem gerektiğini söyledi. Bu süre zarfında tekrar arabanın elektriği bitmesin diye teybin bağlı olduğu yerdeki ufak çipi söküp bana verdi. Bu çipi takmazsan araban yolda kalmaz dedi. İşinin ehli olduğu söylenen bir teypçiye gittiğimde kabataslak biraz baktı akü ile oynadı ve kendinden emin bir şekilde kesinlikle teypten kaçak yok elektrikçine tekrar git asıl kaçağı bulsun dedi. Gitmediğim elektrikçi ve teypçi kalmadı ama sorunu hala çözemedim. Şimdi ben o çipi aylarca takmadım ve aylarca arabayı kullandım hiç sorun yaşamadım yani bu teypte bir sorun olduğu ihtimalini güçlendiriyor. Fakat teypçi teypte sorun olmadığını kesin bir dille söylüyor ama başka bir yerde kaçak olsaydı arabanın tekrar elektiriği giderdi ama hiç gitmedi. Arabanın herhangi bir ışığını da açık unutmadım o yüzden bu elektrik kaçağı kısa süreli yaşanan bir şey miydi acaba yoksa sorun teypte mi? İlk defa aracımla ilgili bir sorunu sanayide çözemedim. Ne yapmak gerek?