Om3rc4nss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
--------------------------------

Dostum yine satışa site çıkartmışsın,hayırlı satışlar diliyorum. Bence uygun fiyat yazmışsın.

Bende yakın zamanda 2k getirisi olan bir sitemi satışa çıkartıcam ama 60k'dan aşağı satmam.

Pandemiden dolayı blog gelirleri bana göre çok değer kazandı, keşke bunu da düşünerek fiyat belirseydin.

Dostum çok teşekkür ederim yorumun için. Ben de sana katılıyorum bu konuda. Fakat bunun sektörde karşılık bulması zaman alacaktır. Çarpanlar son 5 senedir 10 12 aylarda 20 - 24 aylara geldi ve buralar da artık yetersiz. Bir sonraki basamak 30 ay ve üzeri olacak. Flippa'da su an iyi siteler 36 -48 ay çarpanlar ile satılıyor.

bilirkishi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site wordpress yapisinda mi ?
guttsay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba kaç adet özgün makale içeriyor siteniz onesignal dışında sosyal medya hesapları var mı? Satışa adsense dahil değilse kendi panelimize eklemekte sorun yaşanır mı?
Bu soruların yanıtlarını herkese açık bir şekilde paylaşalım;
  • Site wordpress.
  • 3800 civarında makale var. Zamanında haber de girildiği için sayı biraz fazla. Fakat tamamı %100 özgün.
  • OneSignal dışında 10.000 organik beğenili Facebook sayfası bulunuyor.
  • Farklı Adsense'e hesabına geçişte en ufak problem olmayacaktır. Yıllardır düzenli gelir alan ve tek bir uyarı almamış bir site söz konusu.