Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba değerli arkadaşlarım forumda aradım ama bu konu hakkinda doğru bir bilgi bulamadım bende ozaman tüm gerçekleri soyliyim.
Pubg mobile uc satanlar nerden uc leri temin ediyor pubg mobilede bile ana bayi olmasına rağmen daha pahalı olmasının sebebi ne diye kafanıza ilaki takılmıştır.
Bazıları bu olayı dolar kuru vb kurlardan faydalanarak satıyoruz diyip üstünü kapatmaya çalışıyor ama böyle bir şey olamaz. Midasbuy dan örnek Türkiye'deki hesabınıza Almanya'daki midasbuy bayisinden uc atamazsınız isterseniz deniyebilirsiniz VPN vb 3 parti hiç bir uygulamayla da yapamazsınız.
Peki nerden temin ediyorlar. Hepiniz illaki karşilaşmişsinizdir yakınlarınızın sosyal medya hesapları çalınıp insanlara A101 indirim kodu , 3 aylık faturan bedava olucak vb sözler sarf ederek dolandirilmaya çalışılmıştır. Böyle yaparak insanları dolandirip uc satın alıyorlar bunuda Midasbuydan mobil ödeme desteğini kullanarak yapıyorlar dikkat ederseniz hepsi 980 uc ve katlarını satıyorlar midasbuydan kontrol edebilirsiniz tek seferde mobil ödemeyle 980 uc alabilirsiniz. 120 TL ye milleti dolandirip 60 TL 70 TL vb fiyatlara satıyorlar.
Peki sen nerden biliyorsun diye sorarsanız. Çalınan hesapları geri alma veya adınıza açılmış fake hesapları kapatma gibi hizmetler sağlıyorum. Çalınan hesapları geri alırken incelediğimde %80 inde bu olay yaşanmıştı ve daha derine indiğimde bu bilgileri edindim.
Devletin bir şey yapması lazım. bilgilendirme amaçlı yazdım saygılarımla iyi forumlar.