ben film magazin vb sitelerde 50 100k hitlere ulaştım. alaylı seocuyumdur. h1 h5 bilmem ne, alt başlık, üst başlık, seo uyumlu makale falan hepsi boş bomboş şeyler. @digiklan; özetlemiş dedikleri doğru da ben de kısaca anlatayım isteyen bilgilenir.

geçmişi kötü olmayan bir domainle başla

siteni kur hemen title site açıklaması kalıcı bağlantı temayı vb ayarla ve sonradan bunları kurcalama. çok fazla jawascript kodu olmayan temalr kullan. şekle kanarak ağır temalar kurma . imaj hiçbir şeydir googglede kişiler sitenin temasını görerek girmez.

peş peşe içerik girme içerik silmek gibi hızlı şeyler yapma ki google botları burda olağan dışı şeyler var diyerek filtreye almasın.

benzersiz ve dikkat çeken başlık çok önemlidir. imam bayıldı tarifi yerine Ağzınızı sulandıracak imam bayıldı tarifi nasıl yapılır biliyor musun gibi başlık tercih et. içerikte kullanıcıların o içekle ilgili neleri arayacağını empati yap ve o kelime gruplarını kullan yeterlidir.

en önemli nokta ise siten yeni olduğu için hit çek. bir şekilde gerçek kişileri çek o kişiler sitene girsin sağa sola baksın beğensin biraz sitende takılsın ve sonra da geri gelsin ki bu sitene + puan olarak dönsün. sitene girer girmez çıkacak kişi çekersen sosyal medyadan bu fayda yerine zarar getirir. film siten varsa film meraklılarını sitene çek. sağlık siten varsa sağlıkla ilgili yerlerden sitene hit çek.

ek olarak normal şartlarda birileri siteye gelecek siteyi beğenip sağda solda bir şekilde paylaşacak zaman içinde ve bu da sizin sitenizin otoritesini artıracak ya siz bunu doğalmış gibi göstererek hızlandıracaksınız.