hocam merhaba bende de 27,5 jant dafu var. ama malesef sıtenız cok basıt duruyor bılgıler harıka da bıraz daha gelıstırelıbılır.
Logo değişin hemen
Merhaba hocam, biraz ilgilenilirse güzel bir site olur gibi.
Logo çok büyük ve fazla neonlu.
Hocam gercekten acikmisin her yoruma ona gore yorum yapicam
Hocam ilk işin logo olsun, lütfen. 👍
üstteki neyse onu değiştir hocam bir logo yaptır, temayı hemen değiştir ücretsiz bir çok güzel tema var hiç yoksa color mag kullan. Yazılar iyi yazık olmasın emeğine
Madem her türlü görüşe açıksınız site de gördüğüm eksikleri yazayım hocam

- Tema baya basit ve kötü
- Logo(sanırım o en üstteki logo) çöp ve göz yoruyor
- İçerikler ilgi çekici değil.(bisiklet nedir diye bir arama yapılacağını hiç zannetmiyorum)
- Daha ilgi çekici başlık ve içerikler girmenizi öneririm(Örn; En iyi 5 bisiklet boyası-Zinciri atan bisiklet nasıl tamir edilir,en iyi vites geçişine sahip 5 bisiklet...vs
Tema acilen değişmeli, bir de aşağıdan çok fazla şey fırlıyor. Onlar kaldırılmalı. Bunları yaparsanız umarım iyi yerlere gelirsiniz. Profesyonel destek isterseniz seve seve yardımcı olurum.
Tema gidiyor abicim

üzerine güzel bir logo tam boy değil bunun gibi

içerik olayına girmiyorum o senin bileceğin iş. Ve en önemlisi fotoğraf ebatları ve optimize olmuş olması
tema vs çok basit hocam biraz geliştirelebilir birde konsept ne tam anlamadım hocam
Etiket rahatsız ettiyse kusura bakmayın

Önerilerinizi dikkate alarak değişikler yaptım, sizden ricam bir daha yorumlar mısınız ?
Mobil için ayrı yorum yaparsanız çok sevinirim