Anlattığınız bir yöntem değil hocam maalesef

doğru okudu iseniz yazdıklarımı 88k banlanan bakiye bunun 50ksı tek bir firmaya ait reklam tıklaması 88k komple değil, Bu 88k şubat ayı kesinleşen bakiye ve mart 8 de ban yedim, mart sonu gibide bu bakiye diğer borç olarak tüm reklamverenlere dağıtılıyor, adsensede aldığın para kesilen para kuruşuna kadar faturalandırılır hicbir kanıtın olmadan gelmişsin google paralara çöküyor diyorsun çok komik

88k tüm bakiye reklamlara kendim tıkladım tikladigim bu reklamların 50ksı sadece tek bir firmaya reklamverene aitti bu işlemden sonra nişan ayında reklamlarına tıkladığım reklamverene direk ulaşarak bu işlemi teyit ettim.
Ben y reklam vereninden hak ederek paramı kazandım. Sonra x reklam vereninden geçersiz trafikten dolayı ban yedim. Ne mantığa y reklam vereninden kazandığım para y reklam verenine iade edilecek. "FATURANLANDIRILIYORSA" böyle bir iade verilemez. Ads reklam vereni Adsense yayıncısı için para ödemiyor. Google'ye ödüyor ve Google'den hizmet alıyor. Google'de Adsense yayıncısına %68 oranında komisyon veriyor. Google ads faturalandırma işi Adsense kazançları kesinleştiği zaman bitiyor. Sonraki faturalandırma da Adsense yayıncısı için oluyor. Google Ads reklam verenine sadece geçersiz trafiğin parasını iade ediyor. Kazanç ay sonu kontrol edilir ve kesinleşirse bu trafiğin geçerli olduğunu belirtir. İş Google Ads'den kesilir. Ads reklam vereni hem geçerli-istediği gibi hizmet alacak hem de iade alacak çok mantıklı. Anlattığım yönteme yönteme yöntem değil demişsiniz

Gerçekten güldüm. Tekrar anlatayım. Adsden x kelimesine arama ağı reklamı çıkıyorsunuz. Sonra Adsense hesabınıza girip reklamalar > diğer ürünler > arama için reklamı seçip oradan kod alıyorsunuz. Sitenize ekleyip verdiğiniz anahtar kelimeyi aratıp kendi reklamınıza tıklıyorsunuz. Kazanç kesinleşene kadar bekleyin sonra da bilinçli bir şekilde ban yiyin. Bakın hesaba iade gelecek mi ?