Merhaba sevgili R10 üyeleri,
Benim sizden bir sorum olacaktı. Bilen abilerim, kardeşlerim, ablalarım bilipte yardımcı olursa çok sevinirim.
Arkadaşlar ben üniversite 2'ye bu dönem başlayan bir birey olarak ilerleyen zamanda Work and Travel yapma gibi bir hayalim var ve bu hayalim yaklaşık 2015-2016 yaşından beri var ama döviz kurları mağlum benim ozaman hedeflediğim para 12 bin tl iken en fazla şimdi en az 30.000 olmuş durumda. Ailem bu konuda bana destek olamıyor maalesef. Bende okulların uzaktan olmasını fırsat bilip saatliği 6 tl olan bir işte her gün çalışıyorum. Ama bunun böyle devam etmiyeceğini biliyorum. günde 42 tl kazanarak biraz zor giderim diyorum kendi kendime. Sosyal mecraları deniyorum bilakis Youtube ile ilgileniyorum onda da daha 100 saat doldu (abonem var eski kanalım), instagram vs. gibi sosyal medyaları da denedim ama bir yerden her zaman patlak verdim.
Konuyu fazla uzattım kafanızı şişirmeden direkt konuya girmeliyim. Arkadaşlar ben bu parayı bir an önce bulmak için ne yapmam lazım. Hangi işlere soyunmam lazım yani borç alıyım diyorum ödeyeceğime 100 de 100 inanıyorum ne yapmam lazım. Bana akıl verir misiniz ?