89k bir firmadan kazandınız gerçekten çok inandırıcı

Evet haklısınız. Konuya ödeme profilinde ki bakiyenin sıfırlanmadığına dair ekran görüntülerini de ekleyince aynı şeyi diyebilecek misiniz acaba ? Ben yöntemi anlattım. Dediğim yöntemde deneyip video atabilirsiniz. Kazanç kesinleşmeden önce geçersiz trafik silinerek kesinleşmiş kazanca yansır. 6 ay önce Adsenseden kesinleşmiş kazancım yine mi banlandığım zaman reklam verenin hesabına yatacak ?
Anlattığınız bir yöntem değil hocam maalesef

doğru okudu iseniz yazdıklarımı 88k banlanan bakiye bunun 50ksı tek bir firmaya ait reklam tıklaması 88k komple değil, Bu 88k şubat ayı kesinleşen bakiye ve mart 8 de ban yedim, mart sonu gibide bu bakiye diğer borç olarak tüm reklamverenlere dağıtılıyor, adsensede aldığın para kesilen para kuruşuna kadar faturalandırılır hicbir kanıtın olmadan gelmişsin google paralara çöküyor diyorsun çok komik

88k tüm bakiye reklamlara kendim tıkladım tikladigim bu reklamların 50ksı sadece tek bir firmaya reklamverene aitti bu işlemden sonra nişan ayında reklamlarına tıkladığım reklamverene direk ulaşarak bu işlemi teyit ettim.