Merhaba arkadaşlar aralık ayında tahminen 30.000 civarı elimde para olucak ama ne yapsam kararsız kaldım geçen 1 1.5 sene önce bu fiyatlara Honda ies temizler vardı ölüleri 25 falandı şuan o modellerin temizi 70 olmuş şaşkınım bu fiyatlarda almak için araba bakıyorum ölü arabalardan başka bir şey yok Bende motor almaya karar verdim Yamaha YZF R25 sizce mantıklı mı ? Amacım hafta sonu keyfi olarak çarşı ihtiyacımı görsün ve motor zevki ama motordada şöyle bir sıkıntı var bu fiyata alabileceğim R25 temiz olur mu ? Başka motorlar hoşuma gitmedi model olarak bir tek bunu beğenebildim naked vs motorlar ilgimi çekmiyor yoksa hiç bir şey almayıp otobüs mü devam etmeliyim. Gerçekten çok şaşkınım piyasada herkes kafasına göre fiyatlar koymaya başlamış motorun sıfırı 1.5 ay önce 42.000 ₺ idi daha sonra 44.000 ve 48.000₺ oldu ve artmaya devam ediyor malum sitede ise 50 55 60 yazanlar bile var bu işin sonu ne olucak sizce ? Buna dur denmeyecek mi devlet tarafından ? Fikirlerinizi bekliyorum çok teşekkür ederim .