1 Ay önce forumdan bir abiden 2017 model macbook air 2017 satın aldım. Daha önce macbook cihaz 1-2 kez media markette kullanmıştım cihaz temizdi alışamazsam geri satarım demiştim kendimce (Apple ürünlerinin ikinci el piyasaları çok iyi değer koruyor) . Cihazı aldığıma aşırı derecede memnunum 3 senelik cihaz olmasına rağmen aşırı stabil ve hızlı çalışıyor kullanması harika derecede eğlenceli. İşim gereği oturmaya kafeye bile gitsem yanımda laptobumla gitmem gerekiyor bu nedenle yalnızca 1kg ağırlığında olması , şarjının iyi gitmesi prize takılı değilken bile takılı vaziyettekiyle aynı performansta çalışması beni teşvik etti. Pahalı vs. diye konuşuyorlar oyun oynamıyorsanız son kuruşuna kadar hak ediyor söyleyeceklerim bu kadar iyi günler.
dipnot: cihazı 1 ay öcne 63 pil devrinde 4600 Tl ye çanta+ klavye koruyucu+kılıf şeklinde aldım şuan pil devrim 88 2. el piyasasını şimdi inceledim 5500 Tl ye çıkmış.
Dipnot 2: Bu cihazları kullanmanın tek kötü yanı kırılma veya bozulma gibi olaylarda oluyor maalesef kaliteli parçalardan oluşan bir ürün olduğu için parçalarıda pahalı oluyor maalesef