cbaozen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin markalı, kendi ürettiğiniz ürünü, başka bir satıcı satarsa, Amazon buna izin vermez. : Markalaştırmak için dünya işlem ve para ödüyoruz bir zahmet vermesin.
Amazon müşterisini koruduğu kadar, satıcısınıda koruyor. : Elbette.
Üretici olan, kendi markasına ait olan listeye girmek saçmalık zaten. : Bunu bilmiyorlar.

Uzar gider, üzerine çok muhabbet edebiliriz. Sizin tecrübeleriniz, benim tecrübelerim; zevkli de olur. Ortak bir inancımızın olduğunu düşünüyorum; dropshipping fırsat maliyetini göz önüne alındığında, başlıkta da belirttiğin gibi " girmeyin FBA yapın " dememi destekliyor.

Desteklemiyor üstadım.
FBA öğrenen, bunuda öğrenir.
Bu sizin mesajınız şeye denk geliyor;

SMM Paket Satış sitesi açmayın, Google ve Facebook reklamlara izin vermiyor. R10'da bir sürü yer sağlayıcı var, onların fiyatları ucuz.

"Ya yer sağlayıcı olun ya da yapmayın" demek için.

Bırakın insanlar Dropshipping yapsınlar, 100$ zarar etsinler hadi 250$ zarar etsinler, sistemi gözleriyle görsünler, ürün satsınlar satan ürünleri görsünler. Bırakın birazcık data okumalarına fırsat versinler.

Bunun Hellium10 kullanımı var, diğer toolların öğrenimi var, üretici bulup ürettirmek var, DDP nedirden, gümrükleri aşıp, barkodlayıp ürün göndermesi var. Reklam sistemini öğrenmesi var. Çok katı ve yapıcılıktan uzak bir sesleniş olmuş.

Bakın son R10 yorumlarıma, bu konularda hep yapıcı yorumlar yapmışım.

E-Bay'den yedek parça satışı (yarı dropshipping) yapan kursiyerim var, doğru düzgün İngilizce bilmiyor ama cirosu aylık 95 bin $)