Önceki firmada hiç böyle bir şey oldu mu? (eşit şartlarda)
Eski firmada daha yüksek kullanıcı ile bile problem yaşamadım.
(Maddi sebeplerle firma değişikliği yaptım.)
Hosting firması inisiyatif kullanıp sizin için cloudlinux limitlerini arttırabilir veya vds'e geçebilirsiniz.
Firmalar genelde 2gb ram, 1cpu ve 20ep limiti belirliyor bu da 350 kişinin aynı anda işlem yapmasını zorlaştırır.
ep tam olarak nedir? cloudlinux limitleri kullanıcı başına (sadece benim reseller'ım için) arttırılabiliyor mu?
Merhaba,
Yeni firmanızda Cloudlinux tarafından tanımlı limitlerin düşük olması muhtemel bu yüzden ram,cpu, io vs. tarafında sorun yaşıyor olabilir kaynaklar yetmediği için. Bundan dolayı farklı firmaya geçiş yapabilirsiniz cloudlinux tarafındaki limitleri sorup şu anki firmanızdaki limitler ile karşılaştırarak veya sanal sunucu kullanabilirsiniz isteğinize göre ücretli/ücretsiz bir panel kurup siteleri taşıyıp sunucuyu yapılandırarak veya lamp/lemp şeklinde kurulum yapıp. (panelsiz)
Merhaba,
Tavsiyemiz VDS'e geçmeniz yönünde olacaktır. Kaynaklarınızı kendiniz kontrol etmeniz yararınıza olacaktır. Anlık artışlarda reseller limitler çerçevesinde problemler yaşatabilir.
@vHost;
@Berkay24; Tecrübenize sığınarak soracağım; VDS'de tek site mi yönetebileceğim? yoksa ekstra bir panel lisansı ücreti mi doğacak tüm sitelerimi taşımak istediğimde?