Hocam sente ayarı demiştin,
sente ayarı bozukluğu triger seti değişiminde yanlış ayar sebebiye oluyormuş sanırım aracın trigeri yeni değişmedi. Bir de sente ayarı bozukluğu belirtileri görünmüyor (araç gürültülü çalışmıyor, yakıt tüketimi düşük, mazot filtresi değiştikten sonra hızlanması da iyi, usta motor gayet iyi dedi hatta) o yüzden sorunu başka yerlerde arıyorum.
Bir de sente ayarı bozukluğu olsa yine sormak istiyorum gün içinde her marşta aynı problemi yaşatması gerekmiyor mu?
sente zaman içinde kayabiliyor.
subap açık kalırsa hava yakıt karışımı doğru olmaz aracın çalışmaz yada zor çalışır..
gün içinde motor bloğun sıcak olduğu için tolore olur tek marş çalışır gece soğuyunca sabah bu nedenle tek marş çalışmaz.
kompresyonun düşüktür sıkıştırman azdır yine çalışmaz.yada zorlanarak çalışır
diger husus yakıt geri dönüş hortumu.sistem mazotu haznede tutamıyor ve geri kaçırıyor olabilir.
bunlara baktır diyorum hocam.
her usta sente bozukluğunu bile anlamaz illa sentesi kayık araç çok yakacak diye veya sallantılı çalışacak diye kaide yok.
zaten çok kayıksa triger sıyırır yolda bırakır.
citroen pejo ile uğraşan bir servise git muhakkak bu durum kışın can sıkar. yada beni dinleme paran çoktur sağlam olan şeyleri değiştirmeye devam et.