YasinReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun üzülme kardeşim vardır bir hayır de, her şerde hayır ara.
Örnek vereyim arkadaşıma kamyonet aldık meşrubat için ama kasasını hiç beğenmiyorduk sadece arka kapısı vardı zorlanıyorduk içine ürün koyarken indirirken(en öndeki malzemeyi almak için). Büyükşehirden malzeme aldık dönüyoruz teker patladı sağa çektik 4lüleri yaktık baktık lastik parçalanmış tekrar bindik araca lastikçi aradık 20dk ya ordayım dedi elime telefonu aldım çatır çutur etti yanımızdan bişey fırladı araç baya sallandı indik bi baktık tır bizim kamyonun kasayı biçmiş 2 palet sodayı parçalayıp sekmiş(sekmese şoför koltuğundaki arkadaş sizlere ömürdü..)
neyse biz emniyet şeridinde olduğumuzdan tırda arkadan vurduğundan %100 suçlu çıktı içinde parçalanan malzemeleri tırcı ödedi kasa içinde sigorta para verdi ve tam istediğimiz bir kasa bulduk aldık ve taktırdık Belki sen o zaman sakatlanmasan daha kötü sakatlanıp daha kötü sonuçlar doğuracaktı sonrasında. Vardır bir hayır.
konuyu hortlatmışsınız hocam yaklaşık 1 sene olacak ameliyat olalı sağlık durumum şuan çok şükür iyi fakat futbol hayatımız tamamen bitmiştir ameliyattan sonra pandemi süreci vs 15 kilo aldım geriye de veremiyorum saldım çayıra mevlam kayıra hesabı