1 saat önce yaşanan - ermenistanın attığı füze ile vurulan sivil yerleşim yerindeki enkaz fotoğraflarına bakıyordum içim yandı.

ermenistan insanlık suçu işliyor herkes farkında fakat herkes susuyor. Biz bu tür durumda CanAzerbaycanın yanında daha fazla durarak gerekli adımları atmamız gerekmez mi ?

Siha operasyonlarında çok iyiyiz bunda sıkıntı yok fakat ermenistana olan sınırımızda malum pkk mevcut. pkk ile iş birliği içine girdiğinide biliyoruz bu devletin.

Savaş çocuk oyuncağı değil farkındayız. Başbuğun sözünü de biliyoruz ''Ancak, ulusun hayatı tehlikeye girmedikçe, savaş bir cinayettir ''

Biz kendi sınırımızda hareketlilik yaratamaz mıyız? Nahçivanın garantörüyüz bugün füze düştü sadece kınadık...

Temel anlamda kesin be kesin net adımlar atmamız ve Azerbaycanın yanında olduğumuzu sahada da göstermemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Aksi halde ateşkes de bile ateşi kesmeyip saldıran bir ülke - şuan sivilleri vurmaya devam edecek.

Afrikada kabile savaşı çıksa bize yansıyor, bari bu konuda elimizi geride çekmeyip ne var ne yok yanlarında olmamız gerekiyor diye düşünüyorum...