Puanlama sistemi daha çok eticaret yani ürün satış mağaza alakalı kategorilerde geçerli olacak , Benim bir kaç sayfada puanlama sistemi mevcut , bu bildiğimiz 1 ve 5 üzerinden değerlendirmeler olarak ayarlanmış saçma sapan birşey.
2 puan olumlu olması lazım bu sayfa üzerinden satış olup onun değerlendirmesimi yoksa normal her sayfayı beğenin kişinin yaptığı değerlendirme mi tam anlamadım .
2 puan vermek zor değil fake atarsın al sana puan. Gereksiz bir uygulama e ticaret sitesimi ki sayfaya değer koyuyor facebook , benim tamolarak anladığım ,Legalmantıklı baktığımda Alışveriş ürün satışı yapıldığında sayfa üzerinden baz alınarak kaliteli kitle çekimi yaptırmak. Yani sahte ve *************** bir nebze önlemek eğer ki sayfanın kalitesi düşükse o sayfadan reklam verilmesi kısıtlanıyor. Tabi bunun kontrolü nasıl olacak n11 den urun alıp yorum yapmıyorsun . sayfanın kontrolü bizde fake ve komplo tarzı puanlama olursa nasıl kontrol olacak anlamış da değilim.
Kısacası , belirli kategorileri kullanmamak lazım sayfa açarken , ama ürün satışı yapılıyorsa marka ve ürün kategorisinden sayfa açmak satışı artıracaktır.