Estağfurullah hocam ne kusuru. Vakit ayırıp yazdığınız için asıl ben teşekkür ederim.
Şu an para biriktiriyorum hocam. 2.000 dolar tamamlamayı düşünüyorum.
Bu para bize Bosna Hersek`te 1 ay yeterli olur mu ? Hem dolaşıp gezip görmeyi hemde iş bakımından seçenekleri göz önüne almak istiyorum.
Açıkcası iş kurucak bütçem yok ama bu ülkede zorda olsa bir fabrika da yada çeşitli işlerde çalışma imkanımız var mı bunu öğrenmek istiyorum.
Bosna`nın bizden önce Avrupa Birliğine katılacağını düşünüyorum. En azından ilerliyen yıllarda belkide Avrupa`ya gitmek için iyi bir fırsat olabilir kanaatindeyim.
Hocam oncelikle aklınızda ki fiyat ile Bosna Hersek'te 1 ay yaşayabilirsiniz, çeşitli aktiviteler de gerçekleştirebilirsiniz. Birinin yanında çalışabilmeniz için Müdür veya Müdür Yardımcısı statüsünde sizleri göstermeleri gerekli (oturma izni alabilmeniz için). Gelmeyi düşünürseniz yardımcı olurum hocam tur olarak da ayarlayabilirim dilerseniz. Şirket açmak 1500 euro civarında oluyor dükkan kirası v.b dışında hocam. Avrupa birliği olarak şuan balkanlarda en yakın gözüken ülke Karadağ (Montenegro) olarak gözüküyor. Bosna Hersek'in de küçükte olsa bir Avrupa Birliğine katılma durumu var.