Astra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben olsam emin değilsem yeni boyanmış boyanmamış diye karşı tarafı dinler boyatır çıkarım.

Boyalı olmadığına eminsem boya diyorlarsa boyamamak için diretirim.

Diretmem fayda etmiyorsa siyaha boyar, sigaramı yakar çıkarım. Gerisi onlarda....
Aklımdan geçmedi değil hocam. Ama işin açıkçası aynı hizaya gelmek istemedim. Aradım en son ortayı bulmak için yarı ay gitti diyince şarteller attı bende. Araştırmama göre zaten boyatmak zorunda değilim yani hor kullanmışsam, sıkıntılı bir durum varsa gidermekle yükümlüyüm eyvallah. Ama öyle bir durum yok evin %90'ı herhangi bir leke ya da kötü bir şey yok duvarlarda belki de %95'i. Banyonun etrafı dediğim gibi sıkıntılı ki o da tesisatı sıkıntılıydı biz bir şey yapmadık. 1-2 kilo boya almaya çıktım sonrasında boyacı bir arkadaşım vardı boyayacaktık. Ama bir arayım dedim yarı ay kesilecek diyince mahkemede görüşürüz dedim. Bir de sözleşmeye daha var 1-2 ay felan. Tam kirayı gönderdikten 2-3 gün sonra satıcaz dediler evi. Öncesinden söylese çok daha önce çıkardık ama harbiden uyanık son hamlesi bende her şeyi bitirdi. Artık mahkemeye ne kadar gider bilemem ama gözümde değil yani. Hukuki sürecin de nasıl işlediğini buradan paylaşırım ilerde ihtiyacı olanlar da bir fikir sahibi olurlar.