palabey34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nasıl sokabilirim bir önerin varmı reis xray cihazları oluyormu acaba tüm kışlalrda
xray oluyor tüm kışlalarda çantada sokmak riskli. Ben sokarken botun tabanlığının ortasını kesmiştim oraya koymuştum üstüne bir tabanlık daha koymuştum. Yani ayağının altında oluyor ama üstüne çok basmıyorsun bir çok kişi bu şekilde soktuk. Kıyafetinde veya üzerinde saklama dedektörle bakıyorlar çünkü ama ayakkabıyı çıkarttırmıyorlar. Bir de yoğun giriş olduğu zamanı seç, kışlaya girerken fazla detaylı bakmıyorlar bile çok kalabalık olduğu için. Powerbank sokmak zaten serbest. İçeri soktuktan sonra bir kaç gün bakamicaksın rahat ama bir kac gun sonra herkes çıkarmaya başlıyor telefonları rahata geçiyorsun. Telefon götürmeyeyim içerde kafamı dinlerim tuşlu telefon kullanırım kafasındakiler içerde çok pişman oldu telefon sokmadıkları için. Zaten herkes kullanıyor artık serbest gibi bir şey olmuş. Bizim komutan telefon kullanıyorsanızda sosyal medyaya fotoğraf atmayın yeter diyordu bir bakıma göz yumuyorlar gözlerine sokarak kullanmadığın sürece. Bu söylediklerim yerine göre değişir tabi ama genel durum böyle şu anda hemen hemen her yerde.