Elinizdeki techizatla gidecekseniz yanınızda bol miktarda poşet götürünüz. Size tavsiyem iade etme veya değiştirme şansınız varsa bagajı olan bir çadır ile değiştirmeniz.
Sonbahar ve kış aylarında hava yağmurlu olduğu için ve almış olduğunuz çadırın içine ayakkabılarınızı koymanız,çadır malzemeleri , kapkacak v.bşeyleri koyunca ve üst değiştirme ( ıslak kıyafetle girmeniz gerekecek ) Bu size sıkıntı yaratır.
https://www.decathlon.com.tr/mh100-c...C3%A7ad%C4%B1r çadır daha iyi. He derseniz ki daha iyisi olsun. Şu anda satışı yok ama ikinci el arpenaz 2xl veya arpenaz 2+ çadırını öneririm. Bu çadırlar fresh and black değil. Güneş geçirir ama kullanım olarak daha işlevseldir. Ayrıca çadırınızın bagaj kısmı olursa bu kısımda yemek yapabilir veya çayınızı çorbanızı yapabilirsiniz. Rüzgarı kestiği için kaynama süresi kısalacaktır.
Ucuzcudan minik bi cezve alabilirsiniz. Yanınıza tahta çöp şiş alabilirsiniz. Minik kızartmaları yapmak için. Minik çöp poşeti 30lu alınız. Poşet her zaman lazım olur.
Balta için herkes marka önerir. Geçen hafta mahalle nalburundan bi nacak aldım. 30 tl. İlk kampımda 1 çuval meşeyi kırdık. Süper. Önemli olan işlevi.
Bir tane 50 Lt çanta alın. Letgo'dan takip edin biraz. Uygun çantalar düşüyor. Çadır , tulum , matı çantanın dışına bağlarsın. İçine eşyaları koyabilirsiniz.
Matınız oldukça iyi. Tulumunda iyi olduğunu düşünüyorum. -3 derece de rahat uyursunuz. -18 yazdığı dondurmazda uyutmazda.